MOCIAN RAMONA-MIRABELA

Mediator, jurist, practician insolvență


Despre mine

    Fiind o persoana ce gaseste in general solutii care sa armonizeze cu dorintele si nevoile celor din jur, profesia de mediator a venit ca o concretizare in munca a modului meu de a fi.

 

Studii

    Studiile juridice, administrative, economice si politice pe care le-am urmat sunt de un real folos in abordarea unui camp larg de paliere antagonice.

 

Activitate profesionala

    Din anul 2013 sunt conectata 100% la pulsul medierii din Romania, apreciind ca prin munca mea reusesc zi de zi sa gasesc solutii alternative de rezolvare a conflictelor de orice tip: de la conflicte privind granituirile, conflicte de munca, malpraxis, divorturi, autoritate parinteasca, conflicte de munca, conflicte din accidente de munca, recuperare creante pana la conflicte de drept penal etc.

    Colaborarea cu avocati profesionisti imi intregeste sfera cautarii si identificarii solutiilor in perfecta conformitate cu legea si optime pentru orice provocare in mediere.

    Activitatea pe care o desfasor in domeniul medierii nu se rezuma doar la medierea propriu-zisa ci, din dorinta de a promova cat mai mult aceasta alternativa la justitia clasica, public articole in reviste online de specialitate, pe blogul personal, pe retelele de socializare, participand de asemenea la emisiuni radio si TV.

    Începând cu anul 2017, în calitate de practician în insolvență, abordez cu mare interes problematici privind procedurile de insolvență, reorganizare judiciară și lichidare judiciară pentru orice societate ce solicită servicii de specialitate.

 

Share

UA-42855688-1